Producător de textile și țesături de înaltă performanță - U-Long

producător de textile și țesături - U-Long. hiperbreez, țesături structurale 3D, țesături anti-miros și țesături durabile sunt specialitățile U-Long în industria textilă. U-Long oferă materiale pentru activități în aer liber, îmbrăcăminte de relaxare și de lucru potrivită pentru toate condițiile meteorologice și medii de lucru dificile. Textilele pentru cărucioare de copii sau echipamente gonflabile sunt extrem de prietenoase cu mediul înconjurător. Produse textile pentru echipamente militare și de protecție fabricate din țesături de nailon 66, un tip de fir de nailon care simulează textura aspră și pufoasă a firului natural de bumbac, au o rezistență mare la tracțiune.

U-Long High-Tech Textile Co., Ltd.

Inovăm, consolidăm baza tehnică, controlăm corespunzător calitatea produselor și asigurăm livrări punctuale, ceea ce conferă acestei companii o putere competitivă ridicată în sectorul textil din Taiwan.

Centru de descărcări

Pentru a preveni spam-ul roboților, va trebui să furnizați următoarele informații. Sistemul nostru vă va trimite un link de descărcare a fișierului pdf către contul dvs. de e-mail. Vă rugăm să rețineți că toate informațiile vor fi strict confidențiale.


Descărcări de fișiere 100% gratuite

Trebuie să introduceți caracterele cu culoarea neagră
We Need Your Consent
By consenting to this privacy notice you are giving us permission to process your personal data specifically for the purposes identified. Consent is required for us to process your personal data, and your data will not be shared to third parties.

Recomandarea noastră

Inovație în modă și funcționalitate

Introducere U-Long

U-Long High-Tech Textile Co., Ltd. este furnizor și producător din Taiwan în industria textilă. U-Long oferă clienților noștri țesături de nailon de înaltă tenacitate, țesături elastice durabile, țesături CORDURA®, țesături cu laminare TPU, țesături sudabile, țesături pentru îmbrăcăminte de lucru, țesături de camuflaj de înaltă calitate. din 1983. Cu tehnologie avansată și 48 de ani de experiență, U-Long se asigură întotdeauna că îndeplinește cerințele fiecărui client.